vineri, 11 iulie 2008

Miting Aviatic la Aerodromul CLINCENI - Duminica 20 iulie 2008, orele 10.00

Iata invitatia Aeroclubului:

C
u ocazia

ZILEI AVIATIE ROMANE
si aniversarii a

85 de ani

de la infiintarea

AEROCLUBULUI ROMANIEI

va invitam sa fiti alaturi de noi la

MITINGUL AERONAUTIC


ce se va desfasura la

Aerodromul CLINCENI
Duminica 20 iulie 2008, orele 10.00

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mihai, felicitari pt orele de zbor, la cat mai multe! abia am gasit blogul tau, promit sa citesc tot pt ca mi se pare interesant. si mie imi place zborul (adevarul e ca daca s-ar putea, n-as mai pune piciorul pe pamant decat foarte rar :)), dar sunt doar un amarat de amator :D abia astept ziua de duminica.

Mihai Grecea spunea...

Multumesc frumos. Scriu blogul asta cu speranta ca poate fi de folos celor care vor sa se apuce de zbor.
Poate ne vedem la Clinceni. Eu voi fi acolo, oricum.

Anonim spunea...

Am fost si eu la miting, mi-a placut mult, iar ziua aceea superba a tinut cu pilotii (si cu parasutistii :)) Abia astept pozele :)

Mihai Grecea spunea...

Inca prelucrez putin imaginile. Desi aparent ziua a fost foarte frumoasa, turbulente au fost, cu siguranta. Solul a fost foarte incalzit si curentii ascendenti erau puternici. In fine, nici pentru fotografie nu a fost o zi foarte fericita. Majoritatea evolutiilor pilotilor si parasutistilor au fost au contre jour... Asa ca trebuie bagat destul de mult Photoshop ca sa arate cat de cat bine imaginile.


Ma bucur ca ti-a placut la miting. Ai avut ocazia sa vezi si avioanele de la noi de la scoala: cele doua Cessna 172 - YR-ANB (momentan indisponibil pe motive tehnice) si YR-ANC (cu care a facut o excelenta demonstratie unul dintre instructorii mei, Dl. Nicolae Virca).

Anonim spunea...

Mihai, numele meu este Sorina. Firma la care lucrez organoizeaza un miting aviatic la Targu Mures in 30-31 august. Iti las id-ul meu d mess, poate ma mai ajuti cu ceva info pt k vrem sa-i dam o tenta regionala...soso_14_01

multumesc

Blog Widget by LinkWithin