marți, 5 august 2008

Sunt cam enervat ca nu zbor dar sunt bucuros ca i-am vazut pe Iron Maiden

Nu am mai zburat deloc de doua saptamani si mai bine. ANB este inca stricat. Are probleme cu magnetourile. Desi au fost schimbate... ANC zboara maine in raid dimineata si apoi se preconizeaza temperaturi foarte mari si nu mai putem zbura pana seara. Asa ca prevad ca pana voi pleca in vacanta - pe 8 august - nu voi apuca sa zbor... E o chestie care incepe sa ma enerveze destul de tare... Mai ales ca voi lipsi din tara doua saptamani care se vor adauga la cele 3 saptamani de pauza... Cam mare pauza, mai ales in timpul scolii...

In alta ordine de idei, in seara asta am vazut concertul celor de la Iron Maiden. EXCEPTIONAL. cel mai tare concert rock al anului, fara indoiala. Iar Bruce Dickinson - pilotul vocalist - e intr-o forma exceptionala. In vara trecuta l-am cunoscut la Mamaia la AERO GP. Am scris, de fapt despre asta mai demult.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Chestia cu pauza de la zbor e relativa. Am ajuns la concluzia ca zborul e ca mersul pe bicicleta: nu ai cum sa il uiti. Vei constata cu surprindere, dupa o intrerupere considerabila, ca mainile se plimba singure pe panoul de bord, iar miscarile de mansa si palonier vin de la sine.
Am zburat cu un prieten care avea intrerupere de 3 ani si a decolat mai elegant decat orice instructor care zboara zilnic.

Vacanta placuta! :)

Mihai Grecea spunea...

Multumesc pentru incurajare. Insa pentru mine ideea ca in ritmul asta voi ajunge sa termin scoala in iarna nu ma incanta deloc... As fi preferat sa merg la examen acum, in septembrie. Sper, totusi, sa se remedieze situatia pana vin din vacanta si sa zburam mai mult.

Anonim spunea...

Vezi ca la Craiova nu exista nici o doamă CTA. Probabil ai o statie varză şi ai intrat pe frecvenţa de la sportivă.

Mihai Grecea spunea...

Nu e varza statia. Nu sunt chiar atat de varza pe cat par sa nu stiu ce frecventa am pus pe statie :) Era o doamna, te asigur. Stia si de planul nostru de zbor. Ne-a si vazut facand touch and go. Cum ar fi putut sa ne vada de la Balta Verde? :)

Anonim spunea...

Garantat la Craiova nu exista nicio doamna la turn.
Acolo lucrez, e adevarat la tehnic.
Sîrbu Mihai ing. PNA/CNS.
mihaimsirbu@yahoo.com
Poate mai discutam cand ai o pauza mai lunga la Craiova.

Mihai Grecea spunea...

Atunci inseamna ca a patruns in turn o persoana neautorizata si a inceput sa dirijeze un elicopter care intrase in zona Aeroportului Craiova dupa ce noi ajunseseram deja pe la Rm Valcea :)

Oricum, povestea asta cu doamna respectiva a fost pe 24 august 2008.

La Craiova e posibil sa ajung prin aprilie cu YR-SFS, un Cessna 172RG.

Blog Widget by LinkWithin