miercuri, 31 decembrie 2008

La multi ani!

Sa avem cu totii un cer mai senin in 2009! Blogul va continua in ianuarie cu vesti noi despre rezultatele la examene si despre aviatie, in general.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut si La multi ani!

Am citit blogul tau cu interes, pentru ca si eu sunt hotarat sa imi iau licenta PPL.
Deocamdata sunt nehotarat in privinta locului unde sa fac scoala(Tuzla sau Bucuresti). Locuiesc in Bucuresti, dar stiu ca la Tuzla ar fi mai ieftin si...
Vreau(si sper ca se poate)ca in luna asta sa incep cursurile.
Si pt ca nu ma dau banii afara din casa, stii cumva daca cei la care ai facut tu, accepta plata in rate ?
Iar daca nu e un secret, cat a costat in total ? (am inteles ca in jurul la 8 mii euro, dar poate poti sa imi detaliezi)

Multumesc!

Cristi

Mihai Grecea spunea...

Salut Cristi.

La Tuzla e aparent mai ieftin. Asta pentru ca nu ai adaugat TVA-ul la suma de 6500 EUR :). In Bucuresti te costa la SAS, unde am facut eu scola, 8000 EUR. Nu trebuie sa platesti si TVA. Si tine cont ca daca mergi la Tuzla iti trebuie mult mai mult timp liber si bani de cheltuiala cat stai pe acolo. Si o sa faci foarte multe drumuri Bucuresti-Tuzla... Insa scoala de la Tuzla e foarte buna.

Totusi nu-ti recomand SAS din motive pe care nu le pot scrie acum aici.

Daca vrei sa incepi repede scoala, contacteaza-l pe Nicu Bata de la Alfa Air Services. Sunt cei care au avioanele e care am facut eu scoala. Alfa Air a primit de curand autorizatia de facilitate de instruire PPL asa ca parteneriatul sau cu Special Air Services s-a incheiat. Stiu ca prima lor grupa de elevi trebuie sa inceapa cursurile in ianuarie. Sunt aproape sigur ca se poate plati si in rate, pe masura ce faci orele de zbor. De obicei se plateste in avans partea de teorie, apoi orele, in 3 transe. La SAS teoria a fost vreo 1600 EUR.

Mult succes.

Anonim spunea...

Mersi de raspuns!

Acum 15 min m-am intors de la Clinceni, unde am vorbit cu cineva de la SAS (un domn Nutu).
Mi-a confirmat suma de care mi-ai spus tu (8000 euro in 3 transe)

Stiam ca la Tuzla este 6500 fara TVA, dar pe instructorul de acolo (Postolache Ioan) il cunosc personal. Eu am mai facut ceva ore de zbor cu el prin aeroclub, si de asta ma atragea varianta...

Poti sa imi spui pe mail de ce nu imi recomanzi SAS ? Mailul meu este jgr1001@yahoo.com sau cristi.gaspar@yahoo.com

Cristi

Blog Widget by LinkWithin