luni, 1 decembrie 2008

Astazi am avut recapitulare la scoala

O zi densa, cu 4 ore de recapitulare la Cunoasterea aeronavei si la Performante de zbor. Excelenta sinteza facuta de Sorin Nutu, profesorul nostru!

Sunt in mare fierbere cu invatatul pentru ca intre 3 si 5 sunt examenele la Autoritate...

2 comentarii:

Unknown spunea...

Succes la examene!
Am vazut postul referitor la scoala de aviatie de la Carpatair. Si am citit pe ceva forum ca ar costa 55kEuro plus 30k pentru type-rating. Credeam ca sponsorizeaza ei type-ratingul, stii ceva despre asta? M-ar interesa sa ma intorc in tara in cativa ani si sa zbor pt Carpatair, dar trebuie sa imi fac intai conversia la JAA. Daca insa imi cer sa imi platesc eu type rating-ul, mai bine ma duc in Dubai, macar acolo accepta FAA ratings :)

Mihai Grecea spunea...

Inca nu se stie mare lucru despre scoala Carpatair. Am auzid doar ca au luat o serie de PPL-isti si fosti piloti militari si fac scoala cu ei (ATPL). La anul vor sa inceapa ATPL frozen cu o serie. Nu stiu nimic despre ce vor sa faca cu type rating-ul. De obicei, daca il sponsorizeaza o companie, te cam leaga de glie pe 5 ani de zile. Iar la Carpatair sunt salarii destul de mici din ce am auzit. Ar fi bine daca i-ai contacta prin mail, totusi.

Blog Widget by LinkWithin