duminică, 9 martie 2008

8 martie la Clinceni

Pentru ca vremea nu a fost rea - desi a batut vantul - la Clinceni s-a tinut mitingul traditional de Ziua internationala a femeii.

A fost un miting destul de scurt fata de alte ocazii in care desfasurarile de forte au fost mai mari. Publicul a fost in numar destul de mare tinand cont de faptul ca manifestarea nu a fost, practic, promovata decat din gura in gura.

Vantul destul de tare a ingreunat evolutiile acrobatice ale Lotului de acrobatie aeriana al Romaniei - "Hawks of Romania". Cu toate acestea, spectacolul a fost unul de foarte buna calitate.

La miting au evoluat avioane ultrausoare Festival de la Aeroclubul Romaniei, Catalin Prunariu cu un solo de acrobatie pe Extra 300, o formatie de doua Extra 300, un IAR 46S al aeroclubului, Lotul de acrobatie aeriana al Romaniei - "Hawks of Romania" si parasutisti lansati dintr-un AN-2 al aeroclubului. Dupa miting, ca de fiecare data, pista si cerul aerodromului au fost invadate de aeronavele ultrausoare private cantonate la Clinceni care au facut zboruri de agrement cu pasageri feminini.

Iata cateva imagini si filmulete de la eveniment.



















Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin