miercuri, 10 iunie 2009

O zi trista ca un zbor frant

Astazi 1000 de oameni care zboara sau iubesc zborul s-au intalnit sa-l conduca pe Misu pe ultimul drum. A fost ultima ocazie de a ne exprima admiratia, respectul si dragosta fata de el. De la comandanti de aeronave de linie la instructori de zbor, de la elevi ai lui Misu pana la patroni de firme de aviatie, de la simpli iubitori de aviatie la tineri piloti si aspiranti la performanta, cu totii i-au prezentat onorul asului aviatiei sportive. Sub ploaia de flori cazand diafan din cer, lasate sa pluteasca de elicopterul Dauphin YR-SBS de la Special Air Services pilotat de Valer Novac, cu totii am plans la despartirea de Misu. Va ramane pentru noi un model de performer al aerului si de verticalitate umana.
In ceea ce ma priveste este foarte dureros sa ma intersectez cu Misu de o maniera fulgeratoare pe cerul aviatiei. Saptamana asta imi va iesi brevetul de la Autoritate. Dar saptamana asta Misu si-a predat brevetul de pilot lumesc si a decolat catre dincolo de cer. Am intrat in aviatie avand la vedere un trafic pe care l-as fi dorit cu totul altfel... Misu era pentru mine un model. De acum inainte, fiecare decolare pe care o voi face la Clinceni va fi cu un gand pentru Misu.
Dumnezeu sa te aiba in paza si vegheaza-ne zborurile de acolo de sus, din CTR-ul ingerilor, draga Mihai!

2 comentarii:

Caro spunea...

Decenta, deminitatea si curajul cu care au infruntata parintii sai tragicul adevar, ma fac sa spun...asa parinti, asa copil...
ZBOR LIN CATRE LUMINA VESNICA, COPILE !!!!

Monica Berceanu spunea...

www.omul-cerului.blogspot.com
Ganduri pt Mihai Dobre si nu numai ...
Monica

Blog Widget by LinkWithin