luni, 3 noiembrie 2008

O asociatie pentru aviatie

"COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia "Aripi Românesti"
Departamentul de Relaţii Publice
Comunicat nr. 001 din 02.11.2008
Persoană de contact: Dragoş DOBRE, Vicepreşedinte
Telefon: 0723.544.655
E-mail: pr@aripiromanesti.ro

Pasionaţii de aviaţie din România au o asociaţie proprie

Începând cu 02 Noiembrie 2008, ca urmare a activităţii unui grup de iniţiativă din care fac parte mai mulţi pasionaţi de aviaţie din România a luat fiinţă Asociaţia "Aripi Româneşti".
Asociaţia "Aripi Româneşti" este o organizaţie neguvernamentală şi apolitică, ce are ca scop promovarea aviaţiei şi zborului în toate formele sale, dar în special promovarea aeronauticii şi aviaţiei româneşti în ţară şi peste hotare.
Înfiinţarea Asociaţiei "Aripi Româneşti" este un pas firesc având în vedere nivelul redus de informare al tinerilor - şi nu numai - în ceea ce priveşte aviaţia în general şi situaţia aeronauticii din Romania în particular.
Asociaţia îşi propune să contribuie la promovarea aviaţiei, cu precădere la promovarea aviaţiei şi aeronauticii româneşti şi să ajute la educarea şi sensibilizarea opiniei publice, în special a tinerilor, cu privire la aviaţie şi la activităţile adiacente acesteia. Adiţional, asociaţia şi-a propus să ajute la informarea persoanelor interesate cu privire la situaţia curentă din domeniul aviaţiei şi aeronauticii şi la păstrarea şi promovarea istoriei aviaţiei, îndeosebi a aviaţiei româneşti.
Online, pe suport scris sau vizual, prin evenimente sau participări în proiecte, Asociaţia "Aripi Româneşti" va aduce un aer proaspăt în ceea ce priveşte modul de percepţie al aviaţiei.
Ca urmare a iniţiativei de înfiinţare a Asociaţiei Aripi Româneşti, a fost ales şi un prim consiliu director. Acesta are sarcina de a duce la îndeplinire obiectivele organizaţiei, care, pe termen scurt, includ atragerea de voluntari şi colaboratori pentru realizarea proiectelor din cadrul asociaţiei.
Astfel, primul consiliu director al Asociaţiei "Aripi Româneşti" este format din trei persoane alese prin vot de către membrii fondatori ai asociaţiei, aceştia fiind: Mihai Floriean (Preşedinte), Răzvan Sasu (Secretar General) şi Dragoş Dobre (Vicepreşedinte şi responsabil de comunicare).
Persoanele care doresc să se implice activ în promovarea aviaţiei, în educarea şi dezvoltarea comunicării pe teme aviatice, în păstrarea istoriei aviaţiei din Romania sau vor să se implice în proiectele asociaţiei sunt invitate să contacteze asociaţia.
Pentru detalii suplimentare puteţi scrie pe adresa asociatia@aripiromanesti.ro, mesajele fiind preluate de către membrii din consiliul director.

BUCUREŞTI
02 Noiembrie 2008"

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mihai, multumim frumos pentru preluare!

Mihai Grecea spunea...

Cu cea mai mare placere. Cat va exista blogul, aveti aici o usa larg deschisa si toata disponibilitatea de colaborare.

Anonim spunea...

Mihai, I saw your first solo flight on youtube, congratulations!...Isn't one of the most rewarding experience? I also fly and enjoy flying for the Civil Air Patrol, in search and rescue missions, as an auxiliary of the US Airforce.

I saw you have flown with Filip Stelian. I met him many years ago in Craiova, where we were flying gliders, and then I saw him again about 20 years ago, before I moved to USA....

Anyway, I would very much like to be able to get in touch with Filip Stelian. Perhaps you can help me?!!
My e-mail address is msxfive@yahoo.com.

Thank you Mihai!...

Aryelle

Cristi spunea...

Salut!
Super tare blog-ul! M-a ajutat destul de mult caci sunt la ora 5 si nu prea imi ies aterizarile.
ce sa-ti zic? de unde ai cumparat cartile? de metrologie, navigatie, hartile ?
Toate bune si poate ne vedem la Clinceni!
Cristi

Mihai Grecea spunea...

Salut Cristi,

Stai linistit. E normal sa nu-ti iasa la doar 5 ore :)

In mod normal incepi sa le faci binisor si incepi sa te relaxezi pe la 10-15 ore.

Cartile si DVD-urile le-am luat de la www.pilotshop.ro Magazinul este chiar langa cladirea Aeroportului Baneasa, in spatele Autoritatii Aeronautice Civile Romane. E o cladire alba noua cu vreo cateva etaje. Magazinul e la etajul 2.

Tu la ce scoala si cu ce instructor inveti sa zbori?

Iti urez bafta si sa ai cer senin.

Blog Widget by LinkWithin