luni, 24 noiembrie 2008

Mariana Dragescu la ProTV

ProTV a difuzat un reportaj despre Mariana Dragescu, componenta a celebrei Escadrile Albe din al doilea razboi mondial. Iata mai jos cele doua parti ale materialului video realizat de Cristi Tabara.




4 comentarii:

Dan Goldenblum spunea...

Excelent reportaj! Multumesc Mihai ca ai publicat reportajul pe blogul tau, nu cred ca aveam posibilitatea sa-l urmaresc in alta parte. Macar asa ne putem aminti de aviatia romaneasca, care, a avut un cuvint puternic de spus la un moment dat. Din pacate acum dureaza un an pentru o licenta PPL, sint aproape convins ca acum nu mai mult de 50 de ani in mai putin de un ieseai pilot militar cu toata scolarizarea facuta plus ceva ore de zbor :)

viorica spunea...

Anii de dupa Revolutia din 1989 i-au adus o binemeritata notorietate femeilor pilot Este bine ca Presa a inceput din nou sa vorbeasca despre aviatoarele din Escadrila Alba (nu o mai facuse din anii '40 !), aviatoare care sunt acum redescoperite de publicul larg.Eu am alcatuit o colectie din 2 exponate unul in filatelie si unul in carte postala cu tema ,, Personalitati feminine" In exponatul de carte postala am pagina care prezint din punct de vedere istoric despre aceste femei pilot,dar in partea documentara nu si materialul cartofilic. Ma puteti ajuta cu o informatie, Dna Mariana dragescu nu are carte postala cu imaginea pilotilor femei? Multumesc

Anonim spunea...

bravo!!!! buna idee sa postezi asemenea filmulete...m-au impresionat sincer..

Mihai Grecea spunea...

Draga Tina, povestile femeilor astora sunt extraordinare si ar merita mai mult cunoscute. Ma bucur si eu ca a fost facuta emisiunea cu Mariana Dragescu.

Blog Widget by LinkWithin