luni, 24 noiembrie 2008

In sfarsit vom da examenul pentru operatori radio

Joi vom face o recapitulare pentru examen iar vineri dam examenul cu Autoritatea Nationala de Comunicatii.
In momentul asta am luat, practic, toate examenele de la scoala cu profesorii nostri si mai avem doar examenul radio si examenele teoretice si practice de la Autoritatea Aeronautica Civila. Cele teoretice vor fi pe 2 sau pe 5 decembrie. Iar skill test-ul sper sa-l pot da in decembrie. Daca nu se strica vremea. Oricum, sunt foarte dezamagit de felul deficitar in care s-au miscat cei de la noi de la scoala. Din februarie pana acum am fi trebuit sa terminam de doua ori scoala... In fine, nu vreau sa comentez mai multe. Ideea e ca, asa cum se spune, iadul e pavat cu intentii bune. Asa cum se intampla aproape totul in Romania, de la vorba la fapta, de la idee la implementare, distantele nu sunt atat de mici pe cat par. O sa mai scriu despre toate astea cand o sa mai am putin timp. Cu siguranta o s-o fac dupa ce voi termina cu totul scoala si o sa fac o evaluare a intregii perioade de instruire.
Pana atunci, insa, studiez :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut, am citit cu mare placere toate publicatiile tale si mi-am dat seama ca aviatia este efectiv o boala, am avut ocazia sa zbor "in dreapta" bine inteles, cu un Pilatus Porter PC-6T B2-H4
si ca sa pun si cireasa pe tort, am stat in cabina unui boeing 737 seria 300 in timp ce ma intorceam in tara (cunosteam pe cineva care mi-a favorizat accesul in cabina). As vrea daca ma poti ajuta, sa aflu ce carti sa cumpar pentru a studia ca incepator si cu ce sa incep, iti multumesc anticipat si sper sa comunicam. Poate am sa iti fac o vizita la clinceni daca o sa mai ajungi pe acolo.

Mihai Grecea spunea...

Ma bucur ca te-a prins blogul. Pilatus Porter PC 6 e un avion pe cinste :) Mi-ar fi placut sa zbor cu unul iar incursiunea in cockpit-ul unui Boeing 737-300 e cu siguranta o experienta. Eu am intrat doar la sol. In zbor nu am avut ocazia. Imi este foarte familiara de la cele 50-60 de ore de zbor pe Boeing 737 facute in Flight Simulator :)
Ma intrebi de carti. Eu te intreb ce vrei sa incepi? Daca vrei sa faci scoala de pilotaj vei fi nevoit sa mergi la cursuri. Daca vrei doar sa-ti imbunatatesti cultura ta aviatica, atunci este alta discutie. Pentru PPL poti sa-ti cumperi manualele sau DVD-urile de la Oxford de pe www.pilotshop.ro
Magazinul lor este langa aeroportul Baneasa (in cladirea alba din dreapta, la etajul 3). Daca mergi acolo o sa gasesti o gramada de carti si lucruri utile pentru aviatie.
La Clinceni ar trebui sa ajung cat mai curand sa-mi fac restul de 3 ore de zbor pe care mi le-am lasat pentru refreshment inainte de examen. Iar examenul va fi pe 2-5 decembrie...

Anonim spunea...

Ma bucur ca am reusit sa discut cu tine, in ceea ce priveste magazinul, chiar ieri am fost acolo sa cumpar un cadou pentru prietena mea care e stewarteza (cea care mi-a favorizat accesul in cockpit)si mi-am luat si X-Plane V9, am vb cu Marius Vecu si a spus ca o sa aduca seria de manuale de la Oxford ca nu le mai au pe stoc, acum daca tot ai spus ca o sa ajungi pe la clinceni daca nu ai nimic impotriva as veni sa imi mai scald ochii. Daca o sa ai timp sa imi trimiti un mail si sa imi spui cand o sa te duci (ti-as lasa numarul de tel dar .... nu vreau sa il stie toata lumea) poate o sa mergem impreuna. alexandru_ganea@yahoo.it.
Salutare si mi-a facut placere sa te cunosc.

Blog Widget by LinkWithin