joi, 24 septembrie 2009

Pe 3 octombrie voi zbura si eu la mitingul aviatic de la Otopeni!



La mitingul/demonstratia aeriana de pe 3 octombrie de la Aeroportul International Henri Coanda Otopeni prilejuita de aniversarea a 40 de ani de activitate aeronautica civila a respectivei unitatii aeroportuare, va participa si Special Air Services cu intreaga flota: cele doua elicoptere Dauphin YR-SBS si YR-SCS si cu cele doua avioane Cessna 172 N (YR-SES) si Cessna 172 RG (YR-SFS).

La mansa lui YR-SCS se va afla formidabilul Valer Novac pe care sper ca l-ati vazut evoluand absolut spectaculos la mitingurile de la Ghimbav (in a doua zi) si la Buzau. Iar in avionul YR-SFS va evolua Bogdan Martin, pilot cu mare experienta care ma instoteste in aceasta perioada in raidurile pe care le mai fac prin tara. Bogdan va arata ca si Cessna e un avion interesant, chiar daca nu e de acrobatie :)

Aeronavele vor sosi in formatie de la Clinceni. Iar prin bunavointa domnului Ion Draganescu, General Managerul Special Air Services, sint onorat sa ma aflu la mansa lui YR-SES si, ca un pilot incepator ce sint (vreo 67 de ore) voi fi cap de formatie ca e mai simplu. Va fi o formatie alcatuita din pilotii seniori de la SAS si din reprezentantul primei promotii de piloti de la scoala de pilotaj de la SAS (adica eu). :)



Pot sa va divulg ca organizarea celor de la AICHB este exemplara, cel putin la nivelul documentatiei de organizare si a procedurilor stabilite. Sper sa fie un miting foarte reusit in care vom vedea o multime de aeronave militare si civile. Va fi si o parada a aeronavelor de la SSAvC.

Este o ocazie exceptionala pentru mine sa aterizez pe Otopeni! Un aeroport pe care prinzi foarte greu sa aterizezi cu un avion de categoria a 4-a, asa cum este Cessna 172 cu care zbor eu.

See you there... from above!


IMPORTANT!!!
Mitingul aviatic din data de 3 octombrie este cu intrare libera! Comunicarea organizatorilor se pare ca a avut niste deficiente si multa lume a inteles ca este acces restrictionat si este necesara inscrierea pe site-ul Aeroportului Otopeni.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, Mihai! :) N-a fost la Tuzla, uite ca e la Otopeni! Si mai esti si cap de formatie :)

Zbor placut,
A.

Mihai Grecea spunea...

Multumesc, Anca.

La Tuzla nu eram programat sa merg :) Trebuia sa merg la Ghimbav. Apoi la Buzau. Nu s-a putut atunci din motive obiective. Acum se va putea :)

Blog Widget by LinkWithin