luni, 30 martie 2009

Aero 2009 “Sky is not the limit” - 9 Mai 2009 - Targu Mures - Aerodromul Aeroclubului Romaniei

Dupa o tentativa esuata din toamna anului trecut de a organiza un miting aerian de amploare la Aeroclubul Tg. Mures, Makeup Events reuseste sa puna la punct detaliile organizarii si sa anunte 9 Mai 2009 ca zi certa pentru desfasurarea evenimentului aeronautic.

Aero 2009 “Sky is not the limit” ii va aduce, pentru prima data la Targu Mures, pe cei mai buni piloti de acrobatie, cei mai buni parasutisti, cea mai mare expozitie aviatica, cu peste 50 de modele de aeronave si cel mai mare spatiu expozitional destinat firmelor, sustin organizatorii.

Evenimentul se doreste a fi unul de talie regionala, la care vor participa peste 50 de proprietari de avioane si elicoptere de agrement si tot atatea firme din domeniul aeronautic precum si loturile nationale de acrobatie, planorism si parasutism.

Intentia organizatorilor este de a prezenta publicului larg sporturile aeronautice, de a-l familiariza cu diversele tipuri de avioane expuse si de a oferi un spectacol aerian de exceptie, primul de acest gen din Mures.

Aero 2009 “Sky is not the limit” se doreste a fi, in proiectul organizatorilor, cel mai mare miting aviatic din Transilvania, un eveniment inedit pentru Aeroclubul Targu Mures. Obiectiv principal este promovarea Aeroclubului Targu Mures si implicit a Aeroclubului Romaniei, a activitatilor desfasurate in cadrul acestei institutii, prezentarea sportivilor, a modului si conditiilor de participare la cursurile de pilotaj si parasutism. Prezentarea loturilor nationale de planorism si parasutism, cu performantele obtinute la diversele competitii vor sta in atentia organizatorilor. Si, nu in ultimul rand, prezentarea scolilor particulare de pilotaj si a serviciilor oferite de acestea.

Invitatii speciali ai evenimentului sunt Hawks of Romania si Iacarii Acrobati.

La miting vor avea loc prezentari la sol si in aer ale aparatelor de zbor participante si vor putea fi executate si zboruri de agrement pentru public, la sfarsitul demonstratiilor.

Evenimentul va debuta sambata de la ora 10 cu o conferinta de presa si un „tur de onoare” la standurile amenajate dupa care se va face cate o scurta prezentare a tipurilor de avioane expuse si a firmelor participante.

Cu incepere de la ora 13.00 vor avea loc demonstratiile aeriene, salturile lotului national de parasutism, zbor in tandem si demonstratii ULM.

In pauzele dintre demonstratii vor avea loc concerte si concursuri.


Aero 2009 “Sky is not the limit” pe scurt:

  • Expozitie de avioane
  • Prezentari de firme din domeniul aeronautic
  • Jocuri si concursuri pentru copii
  • Demonstratii de planorism
  • Demonstratii acrobatie aeriana
  • Salturi cu parasuta
  • Zbor contra cost pentru vizitatori
  • Prezentarea avioanelor participante
  • Demonstratie de zbor cu aeromodele
  • Parada a modei cu uniforme de insotitoare de bord
  • Expozitie cu publicatii de specialitate

Dupa cum arata descrierea evenimentului, sunt toate premisele sa iasa foarte frumos si sa avem un Fly In de tinuta si in Ardeal.

Organizatorii pot fi contactati la adresa de e-mail: makeup.events@gmail.com

Un comentariu:

Andrei spunea...

La eveniment va fi prezenta si asociatia sportiva "Skydive Transilvania" Cluj. Daca sunt doritori de salturi ( tandem sau licentiati), nu ezitati sa ma contactati. Pt detalii: Messenger: andrei_rusu69 sau tel 0754 80 60 75. O zi buna!

Blog Widget by LinkWithin