marți, 3 martie 2009

Regional Air Services readuce performanta si spectacolul pe litoralul romanesc

COMUNICAT DE PRESA

"Cele doua evenimente aviatice de nivel international de pe litoralul romanesc: Tuzla AEROMANIA 2009 si FAI Mamaia World Elite Aerobatic Formula au intrat, oficial, in calendarul competitional al acestei veri.

Compania Regional Air Services, care activeaza pe aerodromul din statiunea Tuzla - de langa Constanta, organizeaza si in aceasta vara doua demonstratii aviatice care promit sa se ridice la nivelul evenimentelor de spectacol de aviatie si acrobatie oferite in strainatate.

Datele pentru aceste manifestari au fost deja stabilite de catre organizator: 22-23 august pentru Tuzla AEROMANIA 2009 si 10-12 iulie pentru FAI Mamaia World Elite Aerobatic Formula 2009.

Aflat la a 4-a editie, Tuzla AEROMANIA 2009 preia capitalul de imagine al evenimentului FLY IN, fiind un rebranding al acestuia. Tuzla AEROMANIA este un spectacol de acrobatie aviatica bazat pe o participare internationala, organizat deasupra uneia dintre plajele litoralului romanesc.

Mamaia World Elite Aerobatic Formula este primul eveniment de acrobatie organizat vreodata in Romania sub egida Federatiei Aeronautice Internationale. Beneficiind de girul FAI si al multiplului campion la acrobatie aviatica, lituanianul Jurgis Kairys, FAI Mamaia WEAF 2009 isi propune sa devina cel mai important eveniment sportiv de aviatie din tara noastra.

La competitia din Constanta sunt asteptati piloti ca: spaniolul Ramon Alonso - campion mondial in 2007 si castigatorul locului intai la Al Ain Aerobatic Formula, francezul Eric Vazeille - campion mondial in 2000, rusoaica Svetlana Kapanina - de cinci ori campioana mondiala la acrobatie aviatica, Michael Racy - campionul national al SUA, A. Cassel - campionul national al Marii Britanii, Zoltan Veres - multiplul camion modial de acrobatie care a mai fost aplaudat de publicul romanesc la evenimentele organizate de Regional Air Services in anii precedenti si un pilot desemnat de compania constanteana pentru a reprezenta Romania.

La ambele evenimente, AEROMANIA si Mamaia World Elite Aerobatic Formula, vor participa piloti care fac parte din elita aviatiei romanesti si internationale. Competitia va alterna cu demonastratia, astfel incat programul celor doua evenimente sa fie cat mai atragator atat pentru publicul avizat, cat si pentru amatorii de sporturi extreme si divertisment.

Ca si in anii trecuti, organizatorul se va bucura de sustinere din partea Primariei si Consiliului Judetean Constanta si din partea Primariei Mangalia, dar si de suportul unor parteneri media puternici din tara si din strainatate.

Cele doua evenimente vizeaza atragerea unui public numeros pe plajele romanesti prin oferirea unei alternative spectaculoase de distractie la mare, dar si cresterea interesului pentru performantele aviatice, orientarea atentiei organizatiilor de profil din strainatate catre aviatia romaneasca si stimularea pietei aviatiei mici din Romania.

Organizatoarea evenimentului, Regional Air Services, este o companie full service, lider de piata in aviatia particulara (sampling, aero-taxi, scoala de pilotaj, brevetare, monitorizare, agricultura, naveta pe platformele petroliere), detinatoare a primului aerodrom privat din Romania."

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin