marți, 7 octombrie 2008

Un accident nedrept

Nu as fi vrut sa scriu niciodata un astfel de post pe blogul meu...
Astazi am aflat o veste trista. Domnul Nicolae Virca, instructorul meu de zbor, cel care mi-a pus prima data mansa in mana, a avut un nedrept accident de masina. Se pare ca totul s-a intamplat in Ploiesti si vinovat este un politist comunitar care conducea beat si, nu stiu cum, nu conteaza cum, a intrat in masina domnului Virca.

Instructorul meu se afla acum la Ploiesti la terapie intensiva, a fost operat, si se pare ca este stabilizat. Insa doctorii nu s-au pronuntat asupra evolutiei ulterioare. Din ce am inteles de la persoane apropiate, va fi transferat la spitalul din Tg Mures.

Sper ca totul sa iasa bine pana la urma si domnul Virca sa se insanatoseasca. Si - in mod obligatoriu - sa revina la scoala si in avion. Avem mare nevoie de el. Ce stupid, dupa mult peste 7000 de ore de zbor si nenumarate ore de inalta acrobatie aeriana fara incidente neplacute sa i se intample un astfel de accident stupid...

Domnule Instructor, va urez insanatosire grabnica si va asteptam la aerodrom cat mai curand.

LAST EDIT (9 septembrie):
Am inteles ca dl. Virca si-a mai revenit, problemele sunt destul de serioase dar socul post traumatic a trecut.

3 comentarii:

Gabri spunea...

Imi pare rau de cele citite. Sper sa revina alaturi de voi la aeroport.

Gabri

Mihai Grecea spunea...

Mersi, Gabri. Sper sa-si revina cat mai repede.

Anonim spunea...

Probabilitatea de a avea accident este mult mai mare pe sosea decat in aer. Despre militieni nu mai zic nimic, ne-am obisnuit cu ei, din pacate.

Sper sa dl Virca sa isi revina cat mai repede.

A.

Blog Widget by LinkWithin