miercuri, 29 octombrie 2008

Studiu intens pentru examene

Scriu rar in ultima vreme pentru ca mi-am rezervat timpul liber studiului pentru examene. Nu am abandonat, dimpotriva. Insa sunt concentrat pe studiu individual.

Se pare ca mai avem de facut la scoala vreo cateva ore de cunoastere a aeronavei si cateva ore de reglementari romanesti in comunicatiile radio (noi am facut pana acum doar cursul de comunicatii radio in limba engleza). In rest, toate cursurile s-au incheiat. Mai am de dat cateva examene de absolvire la unele dintre materii. Asa ca studiez :)

Am mai aflat ca dl. Virca, instructorul nostru care a patit nenorocirea cu accidentul auto, este mai bine. A mai avut o operatie pentru o fractura dar se simte mult mai bine. Doctorii au promis ca va pleca de la spital pe picioarele lui. La ce accident a avut, aceasta promisiune a doctorilor nu poate sa fie decat un lucru exceptional. Trag nadejde ca o sa-l mai vedem pilotand si instruind piloti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

manualul de radio l-am uploadat eu la http://www.aripiromanesti.ro/ftp/radio/Manual_de_Pregatire_Radio_2007.pdf .
daca mai ai nevoie de ceva, da un semn si te ajut in masura in care pot.

Mihai Grecea spunea...

Multumesc frumos. O sa facem, se pare, un mic curs cu un prof. Curs de reglementari romanesti. O completare pentru cursul in limba engleza.
Te contactez daca arde ceva :)

Blog Widget by LinkWithin