joi, 13 august 2009

7 zile pana la airshow-ul AEROMANIA de la Mangalia

Conform unui comunicat de presa remis recent de catre organizatorii evenimentului, Regional Air Services – Aerodrom Tuzla – in parteneriat cu ASTRA Asigurari, este anuntata locatia evenimentului in zona plajei din Mangalia, langa terasa Laguna. Evenimentul are loc intre 22 si 23 august.

Aflat la a patra editie, AEROMANIA a devenit definitiv, din anul 2008, un eveniment al orasului Mangalia.

Vedeta de anul acesta va fi, din nou, multiplul campion mondial si recordmen Jurgis Kairys, care a coordonat evenimentul de inalta clasa FAI WEAF Mamaia, in luna iulie. Alaturi de el, ca invitat special se regaseste si Zoltan Veres, participant si el la FAI WEAF, la a patra aparitie in show-uri aeriene in Romania in acest an, dupa Mamaia, Ghimbav si Sirna.

O premiera in acest an pentru romani este prezenta invitatului special Ali Öztürk – cu celebrul avion biplan Pitts S2S "Purple Violet".







Iacarii Acrobati vor face din nou spectacol cu zborul lor acrobatic elegant si perfect coordonat.

In afara acestora, spectatorii de pe plaja Laguna vor putea urmari o parada a aeronavelor Regional Air Services, lansarile de parasutisti - coordonate de campionii Adrian si Cristina Constandache si o demonstratie de zbor de parapanta.

Sper sa ajung si eu intr-una dintre zilele airshow-ului si voi reveni cu fotografii si impresii de la fata locului.

2 comentarii:

Anonim spunea...

e superb ,abia astept!


C.Calin-http://www.nonametravel.ro
Fly Your Dream

Richard spunea...

Poti veni sa vezi citeva imagini la mine.

Blog Widget by LinkWithin