joi, 22 ianuarie 2009

Gata, am luat toate examenele teoretice

Astazi am primit de la scoala confirmarea ca am trecut toate examenele teoretice de la Autoritate.
Maine este o noua sesiune de examene pentru PPL. O parte dintre colegii mei vor da din nou unele teste. Le urez bafta maximala.

Eu va trebui sa ma pregatesc de acum pentru skill test. Vremea vad ca este frumoasa. Va trebui sa mai fac cele 3 ore de zbor pe care mi le-am lasat pentru recapitulare (in special cazurile speciale, ca sa zic asa) si apoi sa ma programez pentru test.

6 comentarii:

Bogdan spunea...

Felicitari din nou Mihai.Eu am dat skill testul sapt trecuta,mai exact marti.Nu a fost simplu dar l-am trecut,acum astept brevetul.Tu ce stii se zboara la Clinceni? As dori sa-mi fac si eu trecerea pe Cessna 172 la Alfa Air.Poate poti sa-mi dai un nr de tel al cuiva de acolo,te rog frumos.Mersi.Multa bafta la skill test.

Mihai Grecea spunea...

Multumesc, Bogdan.

Felicitari pentru absolvire! Cu cine ai dat skill testul? Cum a decurs? Cam cu ce te-au chinuit? Cat a durat? Cum a fost testul de navigatie? Ati facut raid? Ce te-au pus sa faci la cazuri speciale? Ai urmat exact fisa de examinare de pe site-ul Autoritatii?

Nu stiu daca se zboara la Clinceni pentru ca n-am mai trecut pe acolo de vreo doua luni si mai bine. Insa la cum este vremea in Bucuresti banuiesc ca se zboara fara probleme.
Ca sa intri in legatura cu Alfa Air, intra pe www.alfa-air.eu sau lasa-mi adresa ta de mail aici ca sa-ti dau un mesaj cu un numar de telefon direct al unei persoane de contact.

Inca o data felicitari si sper sa ne si intalnim candva pe la Clinceni.

Bogdan spunea...

Multumesc.Am dat testul cu dl Ghitiu. A decurs normal,eu am avut norocul sa prind testul altor colegi si stiam oarecum ce va fi. Am facu cazuri speciale,limite,aterizari fara flaps. Am avut "norocul" in ziua testului de vant lateral destul de puternic si dl inspector a fost f atent la aterizari;un raid scurt cu ceva viraje de 180 si 360 apoi ex19.Iti spun se pune accent pe aterizari,trebuiesc facute bine,iesire din viraj,axare pe pista,panta,viteza,stii tu.Oricum Mihai stai linistit esti deja pilot :)Adresa mea bogdan_maneciu@yahoo.com.Poate ne vedem la Clinceni.Mersi.

Mihai Grecea spunea...

Multumesc, Bogdan. Eu n-am mai urcat in avion de pe la inceputul lui noiembrie.

O sa mai fac in cele 3 ore ramase de parcurs la zbor toate punctele din programa de examinare de la Autoritate.

Multumesc de informatie.

Dan Goldenblum spunea...

Bravos domnu' Mihai ... oricum, stiai inca de vreo doua saptamini ca teoria e luata, dar bine ca ai primit si confirmarea. Bogdan, felicitari si tie, de acum incolo va incepe cheltuiala mare cu zburatul :) Apropos, pot sa te deranjez cu citeva intrebari vis-a-vis de Tuzla? Am fost chiar ieri pe la ei si am vorbit despre inscriere ... oscilez intre a face cursul la ei sau in Spania, la vara. Poate ma poti ajuta cu citeva raspunsuri care se gasesc mai greu pe calea 'oficiala'. Merci.

Bogdan spunea...

Cu scuze pt Mihai,
Dan poti sa-mi trimiti un mail.

Blog Widget by LinkWithin