marți, 14 iulie 2009

Nu ratati expozitia FotoAVIA 2009 - aviatia prin ochii fotografilor

18 iulie - 20 octombrie 2009. Muzeul Aviatiei.

Un eveniment organizat de Romanian Spotters si Asociatia Aripi Romanesti.

Pilotshop.ro, Fly Level si revista Pilot Magazin sunt parteneri.

E un eveniment dedicat memoriei lui Misu Dobre Tone.

Nu-l ratati! Sunt fotografii de exceptie care merita vazute de orice iubitor al aviatiei.

Iata si afisul oficial al expozitiei:LAST EDIT:


Organizatorii au remis si un comunicat de presa despre eveniment. Iata-l mai jos:

COMUNICAT DE PRESA

Expozitie de fotografie de aviatie “Fotoavia 2009”
Sambata, 18 iulie 2009, incepand cu ora 11, la Muzeul Aviatiei din
Bucuresti va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie aviatica “Fotoavia 2009”. Aceasta initiativa vine din partea grupului “Romanian Spotters” si este
sustinuta de Asociatia “Aripi Romanesti” si de Statul Major al Fortelor Aeriene Romane.
Expozitia se desfasoara cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea pe piata a primei reviste aviatice ULM din Romania, Pilot Magazin. Fotoavia 2009 va cuprinde aproximativ 50 de fotografii color inramate, la rezolutie mare si dimensiune 40x30cm (A3) si va fi deschisa în perioada 18 iulie – 20 septembrie 2009.

Aditional, prin aceasta expozitie, spotterii romani doresc sa aduca un omagiu fostului comandant al Aeroclubului „Aurel Vlaicu” din Bucuresti si membru al Hawks of Romania, Mihai Dobre Tone, decedat la 5 iunie 2009, in urma unui accident aviatic.

“Prin acest proiect ne propunem sa promovam aviatia si domeniul aeronauticii romanesti, precum si fotografia de aviatie (plane spotting) prin prezentarea aeronavelor si a zborului prin intermediul fotografiilor realizate de unii dintre cei mai talentati membri ai comunitatilor pe care le reprezentam”, a declarat Mihai Floriean, Presedintele Asociatiei “Aripi Romanesti”.
“Ideea de a crea o comunitate de pasionati de fotografie de aviatie exista de mult in mintea noastra, insa abia acum un an si jumatate am reusit sa o concretizam.
www.rospotters.ro este locul virtual de intalnire a tuturor fotografilor, profesionisti sau amatori, pasionati de aviatie. Fotoavia 2009 este primul eveniment pe care il organizam si speram sa starnim interesul publicului si sa-l aducem mai aproape de lumea zborului. Din acest motiv, si la expozitia noastra vor fi prezenti cativa ghizi, care vor prezenta fotografiile si vor da informatii tehnice despre imaginile expuse”, au precizat Nicolae Bisoceanu si Bogdan Pop, fondatorii comunitatii rospotters.ro.

Grupul "Romanian Spotters" a fost infiintat in noiembrie 2007, in Romania, si este
o comunitate online ce numara peste 300 de membri activi. Grupul este format de pasionatii de aviatie si fotografie aeriana si poate fi gasit online la adresa www.rospotters.ro.
Asociatia "Aripi Romanesti" este o organizatie neguvernamentala si nepartizana, ce are ca scop promovarea aviatiei si a zborului in toate formele sale si, in special, promovarea aeronauticii si a aviatiei romanesti, in tara si peste hotare. De asemenea, Asociatia "Aripi Romanesti" isi propune sa ajute la educarea si sensibilizarea opiniei publice, in special a tinerilor, cu privire la aviatie si la activitatile adiacente acesteia.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Pilot Magazin, Fly Level si Pilot Shop.

Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
Dragos DOBRE, Vicepresedinte Asociatia “Aripi Romanesti”
Telefon: +4 0734.101.887
Fax: +4 0314.052.715
E-mail: pr@aripiromanesti.ro
Web: www.aripiromanesti.ro

Niciun comentariu:

Blog Widget by LinkWithin